Hyppää sisältöön

Puhujat esittelyssä

Jarkko Wuorinen

on yksityishammaslääkäri vuodesta 1975, jolla on laaja kokemus yritystoiminnasta ja toiminnasta alueellisissa, valtakunnallisissa ja EU-tason luottamustehtävissä. Hän oli Wiisaudenhammas-yhtiöiden toimitusjohtaja 1981-1992 ja Suomen Hammaslääkäriasemat ry:n puheenjohtaja 2011-2012 ja tiedotuspäällikkö 1992- 2010. Hän on toiminut työyhteisökehittäjänä ja julkisen ja yksityisen sektorin konsultoijana ja kouluttajana vuodesta 2001 alkaen. Wuorinen oli Suomen Yrittäjien puheenjohtaja 2008-2010, Euroopan yrittäjäjärjestön UEAPME:n varapuheenjohtaja 2008 – 2011 ja sen työvaliokunnan jäsen 2010 – 2011. Hän Etelä-Savon maakuntaliiton hallituksen puheenjohtaja.

Janne Laine

Janne Laine on ollut Savonlinnan kaupunginjohtaja vuodesta 2006 alkaen. Sitä ennen hän on ollut Honkajoen kunnanjohtajana ja Ikaalisten kaupunginjohtajana. Laine on valtiotieteiden maisteri.

Iiro Jussila

Iiro Jussila on Pellervon taloustutkimus PTT:n toimitusjohtaja, Lappeenrannan teknillisen yliopiston (LUT) kauppakorkeakoulun johtamisen ja organisoinnin professori, Jyväskylän yliopiston (JYU) kauppakorkeakoulun yrittäjyyden dosentti ja Journal of Co-operative Organization and Management -tiedelehden (Elsevier) päätoimittaja.

Anna-Kristiina Mikkonen

Anna-Kristiina Mikkonen on Savonlinnan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja.

Jin Liu

General Manage of ChinaWave company.

Jukka Kohonen

CEO Jokerit Hockey Club

Jukka Kohonen saapui helsinkiläisseuran palvelukseen Sanoman markkinointijohtajan paikalta vuonna 2014. Lisäksi hän on aikaisemmin toiminut mm. Kärkimedian markkinointijohtajana sekä mainostoimisto Kingin toimitusjohtajana. Kohosella on laaja kokemus median, markkinoinnin ja rahoituksen parista. Hän on tuonut osaamistaan ja täysin uuden ajattelutavan perinteiseen urheilumaailmaan yhdistämällä viihteen, tunteet ja liiketoiminnan.  Jukan lempislogan onkin ”From Ice Hockey to Sports Entertainment”.

Hanna Kosonen

Hanna Kosonen on keskustalainen kansanedustaja ja Savonlinnan kaupunginhallituksen puheenjohtaja. Ennen eduskuntatyötään Kosonen on urheillut MM-tasolla ja työskennellyt mm. Metsä Groupin viestinnässä sekä luovan alan asiantuntijana. Koulutukseltaan hän on filosofian maisteri.

Ming Li

Co-founder, vice president, Mind Education Ltd, China.

Tapahtumapaikka

Savonlinnasali
Käyntiosoite:
Kylpylaitoksentie 4
57130 Savonlinna

-->